DareGender

bliv frivillig

UFM18-18.jpg

Bliv frivillig i daregender

 

Er du interesseret i at arbejde i spændingsfeltet mellem maskulinitet, ligestilling og kønnet adfærd, så meld dig som frivillig hos DareGender!

Når du opretter dig som frivillig hos DareGender betyder det, at vi opbevarer de informationer du angiver når du udfylder indskrivnings-formularen.

Vil du vide mere om hvilken data DareGender indsamler, og med hvilke formål, kan du læse vores privatlivs- og datapolitik
her.

Når man tilmelder sig som frivillig hos DareGender, bliver man automatisk medlem.

Har du lyst og mulighed for at være praktikant hos os i stedet, så se vores praktikopslag
her

Det er fantastisk at træde ind i et rum, hvor folk altid møder en med åbne arme
— Olivia, Frivillig i daregender

1. Kommunikation og Events

Hold vores SoMe levende og informerende, design og skriv nyhedsbreve, find gode måder at kommunikere ligestilling på, på en varieret og nuanceret måde. Lav oplysende arrangementer, debatter, foredrag, diskussioner og vær med til at sørge for gode relationer med vores samarbejdspartnere.

2. Mandsnak

MandSnak er telefonrådgivningen for unge mænd i alderen 15-25. Vi arbejder frem mod at skabe sunde fællesskaber for unge mænd og rådgiver om de små og store ting. Vi ønsker at skabe te frirum, hvor man kan få rådgivning, få svar på spørgsmål og har mulighed for at få nye perspektiver. 

3. Policy & Research

Research og skriv artikler om ligestilling, lovgivning, politik og udarbejdelse af projektbeskrivelser, som understøtter foreningens arbejde og identificer vigtige samarbejdspartnere. 

4. Daregender Aarhus

DareGender Aarhus er organisationens jyske lokalafdeling. Som frivillig i DareGender Aarhus kan du deltage i vores månedsmøder, hvor vi inviterer en oplægsholder, ser en relevant dokumentarfilm eller åbner op for samtaler og workshops om maskulinitet og om køn generelt. Du kan også være med til at planlægge større arrangementer sammen med de andre frivillige, holde oplæg på skoler eller noget helt tredje for at udbrede samtalen om kønsstereotyper.