DareGender
38862500_1919769131653727_5170887264263208960_o.jpg

blog

BLOG OG PRESSE

Opslag fra virkeligheden: Nicolai B. Zoffmann om bøf & blowjob-dag

Sagen er bøf (og blowjobdag)

Bøf og blowjobdag, smag lige på ordet engang, spyt så ud, og overvej hvad der foregår.

Uden at lyde som en sexforladt, snart tredve årig, ny-puritanske kyskhedsapolektiker.

Uden at lyde som om jeg hader bøf og blowjobs, hverken seperat eller nødvendigvis sammensat.

Og uden at fremstå som en der partout ikke kan fordrage mærkedage som helhed. Så er jeg edderspændtrasende over at det endnu engang er blevet valentinshævndag. Den dag der er skabt af bitterhed og vrede over at man i sidste måned gav en blomst til en man ville give en blomst. Nu har skidtet satme forrentet sig og der skal udbetales ved kasse 1 (eller to eller hvordan man nu forlyster sig).

Åh du må immervæk tage på Jensens bøfhus lige så tosset du har lyst, og det er sikkert muligt at bestille bord med lang dug ( hvis du forstår). Men hvad pokker har det at gøre med kalenderen?

Det er jo ikke sådan så man frit kan kombinere karmasutra og frk. Jensens kogebog, eller det kan man måske nok, men jeg trækker grænsen når deres bastardunge så resulterer i den store internationale mærkedagskalender.

Udover det er komplet tossede i at det er blevet (DET ER DET, slå det op) en hævn for valentinsdag, så gør det noget meget dummere ved vores forhold til sex og intimitet.

1) Blowjobs og andre former seksuel aktivitet hører ikke til på byttebørser. Ikke i folkeskolen (igen slå det op) og ikke i resten af verden. Find ud af med din partner(e) om det er noget for jer, men lad være med at byt til noget andet, hverken støvsugning eller blomster. Når seksuelle aktivitet bliver byttet fjerner det parternes mulighed for at sige fra, og dermed bliver det til en eller anden form for tvang. Sex skal sættes fri !!! Så lad den♥

2) Sex hører ikke til i kalenderen, heller ikke i din ugeplanner (interflora mener i øvrigt stadig at de kan gøre hver dag til en 'onsdag). Hvis ikke for det impulsive så af samme grund som før, det kan fjerne mulighed for at sige fra

3) Virksomheder og reklame folk, PLEASE!!!
Få hånden over dynen, i har så forbandet travlt med at cirkel onanarere på hinanden over hvor edgy i er når i lige laver en reklame om *BLINK BLINK* husk at tage bøffen med hjem til ... konen...... SUK, ja bomb mig tilbage til stenalderen i åndsamabør.

4) SAGEN ER BØF, hvis vi kollektivt kunne aftale at det kun var i dag vi spiste bøf, også lige redde planeten for sin sikre afgrund lige lugt i klimaforandringernes altødelæggende vold. Så sørgerede jeg personligt for at alle der ville have blowjobs fik en ordentlig omgang. Men æd nu din bøf min ven, det siger kalenderen du skal, og find så en ordentlig bandit og fortæl den hvem der er boss for Idag er BØF OG BLOWJOBDAG

Du kan også læse vores talsperson Nicolais indlæg på Facebook her.

Nicolai Zoffmann