DareGender
38862500_1919769131653727_5170887264263208960_o.jpg

blog

BLOG OG PRESSE

DareGender opretter mandegrupper

Med støtte fra Nordea Fonden går vi nu i luften med vores første naturbaserede mandegruppe for mænd i alderen 18-30 år.

Hvad går det ud på?
At være del af DareGenders MandSnak-grupper handler om at indgå i et sundt og ligesindet fællesskab. Et manderum, hvor der både er plads til at dele de vanskelige tanker og mulighed for at udvikle sig som person og måske også blive udfordret af andre perspektiver. I vores mandegrupper er der både plads til at dele de svære ting i livet og mulighed for at dele tanker og holdninger til det at være mand med en gruppe af andre nysgerrige unge mænd.

Vi skal ud i naturen
Vi mødes på Kalvebod Fælled kun 30 min fra Kgs. Nytorv til samtaler og aktiviteter omkring bålet. Her vil du opleve at komme i kontakt med nogle dybere sider af din egen natur, som har en positiv effekt for dig som person og for gruppen. Naturen er omdrejningspunkt for vores mandegrupper, fordi naturen er et neutralt frirum i en travl og krævende hverdag.

Naturen giver ro og balance og påkalder sig spontan opmærksomhed fra os med beroligende sanseindtryk. Og kommer vi fra en hverdag med en lang række stress elementer, er det i sig selv restituerende for vores mentale helbred at komme ud i naturen. Ophold i naturen og omkring bålet bringer os i kontakt med dybere sider af vores egen natur. Vi tror på at, den oplevelse kan være betydningsfuld som fælles referenceramme for deltagerne i en mandegruppe.

Er DareGenders MandSnak-grupper noget for dig?
Har du lyst til at deltage skal du være med på at mødes syv torsdage fra 18-21 i løbet af foråret på følgende datoer:

28. marts
11. april
25. april
9. maj
23: maj
6. juni
20. juni

Kom til infoaften:
Vi håber også at se dig til vores infoaften den 14 marts kl. 18, hvor vi vil fortælle  om hvad du kan forvente dig af vores mandegruppeforløb. Du kan møde facilitatorer og høre om, hvordan det er at være med i en mandegruppe.

DareGenders adresse er: Enghavevej 80. 3. Sal 2450 København SV

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig vores første mandegruppe, så skriv til Eskil Holten Haargaard på ehh@daregender.dk

DareGenders MandSnakGrupper er støttet af Nordea Fonden og Københavns Kommune.bonfire-1867275_1920.jpg
Nicolai ZoffmannComment