DareGender
38862500_1919769131653727_5170887264263208960_o.jpg

blog

BLOG OG PRESSE

Kom med til SnakkeAftener med DareGender

Efter en fantastisk mulighed for at snakke om køn og ligestilling til arrangementet med Michael Kauffman, tilbyder DareGender nu en mulighed for at fortsætte samtalen i mere intime rammer. Så hvis du har mod på mere, eller savner et sted at starte samtalen, inviterer DareGender på fire snakkeaftener

Read More
Nicolai Zoffmann
DareGenders Lasse Bundgård er med i Aftenskolen Podcast

Fra Aftenskolen Podcast: "Hvilken rolle kan og skal mænd spille i feminismen? Hvorfor kan FEMInismen ikke bare skifte navn for at få flere mænd med? Og er fjerde-bølge feminisme mænds time to shine? Aftenskolen har haft besøg af Lasse Bundgård, talsperson for DareGender, der arbejder for at udfordre maskulinitets-idealer, give mænd et sted at kæmpe for ligestilling og tale om feminisme på en måde, det ikke kræver en universitetsuddannelse at forstå.

Read More
Nicolai Zoffmann
Projekt far-barsel er skudt igang

Undersøgelser viser at danske mænd i stigende grad har et ønske om at tage mere barsel. Og der er mange fordele ved at flere mænd tager barsel for mændene og også for kvinderne. Alligevel tager mænd i gennemsnit kun 29,5 dages barsel. Barriererne for dette forsøger vi med dette projekt at identificere og nedbryde så virksomheder kan være med til at fremme at deres mandlige kollegaer og medarbejdere tager længere barsel.

Read More
Nicolai Zoffmann
DareGender var på Folkemødet 2017

I løbet at de fire dage deltog repræsentanter fra organisationen i forskellige debatter:

Alternativet v. Bjarke Serritslev ’Talkshow om ligestilling’ hvor talsperson Nicolai Zoffmann, diskuterede vigtigheden af mænds hverdagsengagement i feminismer og ligestillingsspørgsmål.

Det Kriminalpræventive Råd havde inviteret til debat om ’Seksuelle krænkelser blandt unge’. Leder af DareGender Henriette Højberg sad med i panelet for at belyse vigtigheden af at tænke køn og maskulinitet ind i det forebyggende arbejde med ex. drenge og unge mænds trivsel.

Read More
Nicolai Zoffmann