DareGender

Hjem

 

 

 


(Alle) Køn betyder noget og skal også ses som et positivt potentiale.

Kønsperspektiver er vigtige for arbejdet mod en bedre og mere ligestillet verden. Mænd, og de udfordringer og begrænsninger mænd oplever, er underrepræsenteret i dette arbejde, og derfor arbejder DareGender for at engagere mænd i ligestillingsarbejdet for og med alle køn. DareGender betyder: Vi Tør Køn, og Vi Udfordrer Køn. Vi anerkender, at køn har en positiv betydning, og samtidig rummer køn også kimen til både personlige og samfundsmæssige problemer.

DareGender er apolitisk og åben for alle politiske ståsteder, trosretninger, kønsidentiteter og seksualiteter.

Alt vores arbejde er fakta- og vidensbaseret, og vi samarbejder med nationale og nordiske organisationer.

 

Kontakt Os

ADRESSE

KPH Projects, 80-82 Enghavevej 3. sal, 2450 København Danmark

kontakt

doitnow@daregender.dk

+45 26 20 53 66 

Nicolai 29.November2017 (6 of 7)-2.jpg

Mærkesager

Hvilke forventninger har vi til mennesker alene på grund af deres køn? Vi arbejder for, at vores køn ikke begrænser os hverken i det private liv så vel som professionelt.

Hvad skal der til for at vi kan skabe et samfund, hvor alle køn i familiestrukturen har lige mulighed for selv at justere balancen mellem arbejde og familie? Vi arbejder for at fædre tager mere barsel, fordi det gavner ligestilling generelt.

Hvorfor er vold et kønnet problem, hvor hovedparten af volden udøves af og mellem mænd? Vi arbejder for at forebygge vold og krænkende adfærd.

Så længe vi har en idé om, at den ideelle mand er en der er selvtilstrækkelig og altid psykisk samt fysisk stærk, levner det ikke plads til mænds udfoldelse af omsorg og følelser, hverken i det nære eller strukturelt. Vi arbejder for et mere rummeligt maskulinitetsideal både til gavn for alle.


Daregender-31.jpg

“Fordi vejen til ligestilling går gennem alle køn”

- Henriette Højberg, Sekretariatsleder

 

 

Støt os

DareGender er afhængig af forskellige former for støtte for at kunne udføre vores arbejde. Hvis du tror på vores mission og gerne vil støtte os så klik på knappen herunder for mere info om donation, merchandise, medlemsskab og sponsorater.