DareGender

OPLÆG OG UNDERVISNING

 

Book en af vores spændende og personlige oplæg til inspiration og debat på din skole eller arbejdsplads

 
Lior_dg.jpg

En krænkers bekendelser


Lior foighel

Jeg har krænket kvinder. Jeg har begået overgreb. Mig. Lior. Mig som altid siger "De" til ældre damer og mig som altid har blomster med på mors dag. Jeg har overskredet grænser gang på gang de sidste 10 år. Jeg skammer mig over min fortid, men forsøger nu at bruge den på at skabe en bedre fremtid.”

En Krænker's Bekendelser - Når ingen andre taler om det, tager Lior udgangspunkt i sin personlige historie og forsøger at finde ud af hvordan en helt almindelig fyr ender med at være en piges #Metoo-historie. Gennem konkrete eksempler fra hans fortid, fortalt med store armbevægelser og indlevelse, inviteres publikum ind i hovedet på en ung teenagedreng, hvis intention aldrig har været at krænke kvinder og begå overgreb. 

Længde: 1-2 moduler á 45 min

Målgruppe: 15-19 år 

Pris: Send en forespørgsel til Piv la Cour, plc@daregender.dk


Mikkel.jpg

Mikkel Radicke

Med udgangspunkt i den personlige fortælling sætter vi fokus på shaming, seksualitet og kultur samt hvordan det påvirker individet og fællesskabet som helhed. Vi udforsker hvordan sproget påvirker og former de fællesskaber vi færdes i og om de har en konsekvens for hvordan vi interagere som mennesker.

Mikkel’s fortælling fokusere på shaming af både køn og seksualitet i både sin indirekte men også direkte form, og vil blive eksemplificeret i gennem anekdoter fra det virkelig liv.

Længde: 1-2 moduler á 45 min

Målgruppe: Elever og studerende på alle typer af uddannelsesinstitutioner fra 7. klassetrin og frem. Oplægget har en faglig karakter og kan tilpasses i arbejdspladser da det er målrettet grupper i professionelt orienteret miljø.

Pris: Send en forespørgsel til Piv la Cour, plc@daregender.dk


Margaret Qillaq

The following is placeholder text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Catherine Liu

The following is placeholder text. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Katherine Lee

The following is placeholder text. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.