DareGender
banner.jpg

Nyheder


Nyheder og PresseBlogs, nyheder og viden

Engaging men and transforming our ideals of masculinity - Michael Kaufman gæster DareGender med en workshop. Den kendte oplægsholder, forfatter og konsulent kommer til Danmark i Oktober hvor han bla. skal deltage i UN Women's Barbershop arrangement. Men inden da kommer han forbi DareGender og giver denne workshop som udforsker a) mænds paradoksale oplevelser inden for en mandsdomineret verden, det være sig både former for magt og privilegier, som mændene traditionelt har haft, og de omkostninger, som mændene har betalt for de måder, vi har konstrueret samfund på grundlag af mænds magt b) hvordan dette har ført til former for mænds vold, sexisme og chikane c) hvordan mænd vil drage fordel af ligestillingssamfundet og hvad vi kalder kønsretfærdighed; og d) hvordan vi kan finde positive og effektive måder at engagere drenge og mænd i Danmark til at støtte disse positive og vigtige ændringer. Workshoppen er den 11. oktober kl 16.30-18.30 hos KPH Projects (Enghavevej 80, 3.sal på Vesterbro). Det koster 65,00 DKK at deltage og der er begrænsede pladser Du kan læse mere om arrangementet på DareGenders Facebookside her: https://www.facebook.com/events/1938876083033054/?active_tab=about eller skrive en mail til plc@daregender.dk Eller gå direkte til tilmedling her:  Workshoppen er støttet af hhv. Mellemfolkeligt Samvirke og DUF's Initiativstøtte.

Engaging men and transforming our ideals of masculinity - Michael Kaufman gæster DareGender med en workshop.

Den kendte oplægsholder, forfatter og konsulent kommer til Danmark i Oktober hvor han bla. skal deltage i UN Women's Barbershop arrangement. Men inden da kommer han forbi DareGender og giver denne workshop som udforsker a) mænds paradoksale oplevelser inden for en mandsdomineret verden, det være sig både former for magt og privilegier, som mændene traditionelt har haft, og de omkostninger, som mændene har betalt for de måder, vi har konstrueret samfund på grundlag af mænds magt b) hvordan dette har ført til former for mænds vold, sexisme og chikane c) hvordan mænd vil drage fordel af ligestillingssamfundet og hvad vi kalder kønsretfærdighed; og d) hvordan vi kan finde positive og effektive måder at engagere drenge og mænd i Danmark til at støtte disse positive og vigtige ændringer.

Workshoppen er den 11. oktober kl 16.30-18.30 hos KPH Projects (Enghavevej 80, 3.sal på Vesterbro). Det koster 65,00 DKK at deltage og der er begrænsede pladser

Du kan læse mere om arrangementet på DareGenders Facebookside her: https://www.facebook.com/events/1938876083033054/?active_tab=about eller skrive en mail til plc@daregender.dk

Eller gå direkte til tilmedling her: 

Workshoppen er støttet af hhv. Mellemfolkeligt Samvirke og DUF's Initiativstøtte.

 
Opslag fra virkeligheden: Nicolai B. Zoffmann om bøf & blowjob-dag

Sagen er bøf (og blowjobdag)

Bøf og blowjobdag, smag lige på ordet engang, spyt så ud, og overvej hvad der foregår.

Uden at lyde som en sexforladt, snart tredve årig, ny-puritanske kyskhedsapolektiker.

Uden at lyde som om jeg hader bøf og blowjobs, hverken seperat eller nødvendigvis sammensat.

Og uden at fremstå som en der partout ikke kan fordrage mærkedage som helhed. Så er jeg edderspændtrasende over at det endnu engang er blevet valentinshævndag.

Read More
Nicolai Zoffmann