DareGender

Book os som konsulent til din virksomhed

Book os som konsulent til din virksomhed
- Al overskud går til vores sociale indsatser såsom Mandsnak

Flere fædre på barsel – et greb til at skabe ligestilling på arbejdsmarkedet og hjemme

Vi hjælper virksomheder til at knække koden til at kunne skabe en bedre kultur omkring fædre på barsel, og giver virksomheden konkrete værktøjer til at fremme længere barselsorlov blandt fædre. Derefter hjælper vi med at sætte konkrete initiativer i gang, for at kickstarte forandringen.


Lasse3.jpg

Trivsel, fællesskaber og work-life balance

På nogle arbejdspladser kan der ofte være en traditionel og konservativ arbejdskultur, som på den ene side er med til at hindre et godt og mangfoldigt arbejdsmiljø, og på den anden side kan skabe ubalance mellem arbejdet og privatlivet.

Med dette tilbud henvender vi os til den mandsdominerede branche med ingen- til få kvinder i den udførende del. Vi vil gennem et aftalt forløb workshop belyse virksomhedens blind-spots, og på den baggrund skabe dialog om- og give konkrete værktøjer til at bryde med den negative machokultur. Gennem forløbet vil vi foretage observationsstudier, interviews af nøglemedarbejdere, indsamle virksomhedsdata og afholde workshops, hvilket vi anvender til at udarbejde et løsningskatalog til virksomheden.


Frederiksborg Brand & Redning afholdt i november 2018 den første nordiske konference om ligestilling og mangfoldighed i beredskabet. Vi valgte at bruge DareGender som workshop afholder, da de har et specifikt fokus på mænd, som skal hjælpe andre mænd med ligestilling. Det var således vigtigt for os som en typisk mandsdomineret arbejdsplads, at vores workshop afholder kunne skabe bevidsthed om komplekse problematikker vedrørende ligestilling og mangfoldighed på en letforståelig og afvæbnende måde, hvilket lykkedes DareGender til fulde. Vi kan således varmt anbefale et samarbejde med DareGender, og håber ligeledes at kunne samarbejde med dem igen i fremtiden.
— Muneeza Rosendahl, Frederiksborg Brand & Redning