worklife.jpg
LOGO_Clean_v1-01.png

Trivsel, fællesskaber og work-life balance

På nogle arbejdspladser kan der ofte være en traditionel og konservativ arbejdskultur, som på den ene side er med til at hindre et godt og mangfoldigt arbejdsmiljø, og på den anden side kan skabe ubalance mellem arbejdet og privatlivet. Denne arbejdskultur ses ofte på arbejdspladser, hvor kernejobfunktion(er) forbindes med fysisk udøvende arbejde, som traditionelt betragtes som et mandejob, hvorfor man ofte ser et overtal af mænd på arbejdspladsen. På disse arbejdspladser kan der være bestemte forestillinger og forventninger til, hvordan maskulinitet udøves, hvilket ofte resulterer i inerti og en mindre grad af forandringsvillighed. På baggrund af det fastholdes snævre normer for, hvordan man gebærder sig; seksuel chikane; mobning i form af godmodige drillerier; tabuiseringer omkring seksualitet samt familieliv og psykisk trivsel. Hvis ikke der sker en modernisering i virksomheden, vil de på sigt betyde tab af talenter og stærk arbejdskraft

Med dette tilbud henvender vi os til den mandsdominerede branche med ingen- til få kvinder i den udførende del. Vi vil gennem et aftalt forløb workshop belyse virksomhedens blind-spots, og på den baggrund skabe dialog om- og give konkrete værktøjer til at bryde med den negative machokultur. Gennem forløbet vil vi foretage observationsstudier, interviews af nøglemedarbejdere, indsamle virksomhedsdata og afholde workshops, hvilket vi anvender til at udarbejde et løsningskatalog til virksomheden.

Vil du have muligheden for at modernisere din virksomhed og have hjælp til at opretholde en sund og inkluderende organisationskultur? Så bed om et uforpligtende tilbud - så tager vi kontakt til dig!

Få et uforpligtende tilbud