Internationale samarbejder
og vidensdeling

DareGender globalt

I DareGender arbejder vi tæt sammen med et internationalt netværk af forskere og  ligesindede organisationer. Gennem MenEngage Alliance deltager vi løbende i fælles projekter og vidensdeling med organisationer fra hele verden der engagerer drenge og mænd i ligestillingsarbejde. Det er med til at sikre aktualiteten af vores arbejde internationalt og sammen opbygger vi nye alliancer og udvikler indsatser og metoder. I 2020 startede vi et nyt frivilligdrevet projekt, der sammen med unge fra Sri Lanka og Pakistan sætter fokus på hvordan unge fra Danmark og det Globale Syd kan indgå i fællesskaber der styrker arbejdet for ligestilling. Projektet er to-årligt og skal være med til at give flere unge en mulighed for at blive en del af et globalt fællesskab af unge der går forrest i arbejdet for ligestilling for alle køn. Vi arbejder ligeledes med et vidensudvekslings- og netværksprojekt finansieret af bl.a. Nordisk Ministerråd i samarbejde med forskere fra Sherfield Universitet, Cananda og Island.

Samtalerne i DareGender har skabt grobund for nye bekendtskaber med folk der, ligesom jeg selv, er interesseret i spørgsmål om køn. At vi sammen har kunne diskutere forventninger på baggrund af køn og maskulinitetspraksisser i forskellige kontekster har været øjenåbnende.

Vil du høre mere
om projektet?

Kontakt sekretariatet

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.