Mandegrupper (18 - 35 år)

At være en del af et fællesskab

En mandegruppe er en gruppe af 8 mænd, der mødes i København og Aalborg torsdage kl. 19.00 -21.00 (indendørs) og Århus onsdage 18.00-21.00 (i naturen) hver uge i 6 uger,  og som er rammesat af 2 uddannede facilitatorer fra DareGender.

Til hver mødegang deler vi med hinanden om vores fortid og nutid ifm. et udvalgt tema. Vi taler f.eks. om faderskab, mandenormer, venskaber, kærlighed, sex, behov & grænser og meget mere.

Når vi taler sammen om et fælles emne på en åben måde, opdager vi igennem hinanden nye facetter af vores egne liv. På den måde udfolder og udvikler vi sammen, hvad mænd kan være — og hvordan mænd kan være sammen på.

Typisk forløber en aften med en ‘check-in’, hvor vi deler kort om, hvad der er sket siden sidst eller hvordan vi har det lige nu. Der kan også være en lille meditation eller øvelse for blive tilstede sammen. Herefter vil aftenen centrere sig om ét af de nævnte temaer. Afslutningsvis vil der ofte være en ‘check-out’, hvor der sættes ord på, hvordan aftenen har været.

Der går ikke mange timer sammen, før et helt særligt nærvær og samvær opbygges. Du skulle prøve det. Vi ses i DareGenders mandegrupper.

DareGenders mandegrupper er populære, og vi har et begrænset antal pladser. Så vi anbefaler, at du tilmelder dig via vores tilmeldingsblanket eller læser mere om DareGenders mandegrupper på vores side for ofte stillede spørgsmål.

DareGenders mandegrupper er støttet af Velux-Fonden og Østifterne og er derfor gratis.

Forårssæson:

18-35 København (Enghavevej 80C, 4. sal) på torsdage kl 19-21. Datoer: 4.5, 11.5, 18.5, 25.5, 1.6, 8.6

18-35 Århus (i naturen ved Marselisborg Skovene) på onsdage kl 18-21. Datoer: 3.5, 10.5, 17.5, 24.5, 31.5, 7.6

18-35 Aalborg (Hadsundvej 35) på torsdage kl 19-21. Datoer: 4.5, 11.5, 18.5, 25.5, 1.6, 8.6

Efterårssæson:

Mere information følger snarest.

TILMELDING

DareGenders mandegrupper er populære, og vi har et begrænset antal pladser. Tilmeld dig en mandegruppe via vores tilmeldingsside nedenfor eller få svar på nogle nogle af dine spørgsmål på vores side for ofte stillede spørgsmål.

DareGenders mandegrupper er støttet af Velux-Fonden og Østifterne og derfor gratis.

 

Fællesskab på Discord

Sideløbende med vores mandegrupper har vi et online fællesskab på Discord. Her taler vi også om idealer og forventninger, særligt dem, der har med køn at gøre. Man kan også hyggesnakke, dele hverdagsdilemmaer og deltage i online events sammen.

Dette fællesskab er åbent for alle køn, og du kan skrive til os, hvis du er interesseret i at være med eller høre mere.

Vil du være med i en mandegruppe, men er +40 år? Så kan du læse mere her.

For mig har DareGenders samtaler for frivillige skabt et nyt rum for dialogen omkring nogle af de kønnede udfordringer man som mand kan stå overfor i dag. At deltage har for mig betydet at indgå i et mere uformelt læringsrum, hvor der har været plads til at stille lige dét spørgsmål, man brænder inde med.

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.