DareGender søger ny sekretariatsleder og projektleder

DareGender søger ny sekretariatsleder og projektleder. Ansøgningsfristen er d. 31. januar 2023. Send din ansøgning og CV til kontakt@daregender.dk

DareGender søger ny sekretariatsleder og projektleder med ansøgningsfrist d. 31. januar.

DareGender er en landsdækkende, frivillig organisation, der engagerer drenge og mænd i arbejdet med ligestilling. Vi skaber rum for at tale om og udfordre forestillinger om køn, maskulinitet og kønsroller gennem oplysningsaktiviteter og projektbaserede indsatser. Vi står lige nu et spændende sted som organisation med en fremvækst i nye flerårige indsatser og har fokus på at opbygge en stærk og bæredygtig organisation.

I denne forbindelse søger vi både en ny sekretariatsleder der kan inspirere, sætte retning og skabe resultater i tæt samarbejde med organisationens engagerede frivillige, bestyrelse og medarbejdere. Derudover søger vi en projektleder der har erfaring med projektledelse af større projekter, og som kan sikre resultater og fremdrift i tæt samarbejde med frivillige og organisationens øvrige ansatte.

Stillingerne ønskes begge besat d. 1. april. 2023. Er du interesseret, så send din ansøgning og CV til kontakt@daregender.dk

Faktaboks

Vil du vide mere om stillingen som sekretariatsleder eller projektleder? Så følg linket her:

Kontakt

Sekretariatet / kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.