Mandegruppe Tilmelding

Tilmelding

Interesselisten for efteråret 2024 er åben! 

Efterårets forløb i Aarhus, Aalborg og København begynder i uge 35 2024 med afslutning i uge 44. Du tilkendegiver din interesse via tilmeldingsblanketten  nedenfor. Vi kontakter dig i juni, hvis vi har en plads til dig. Ønsker du alligevel ikke en plads på dét tidspunkt, behøver du ikke at svare. Du står da automatisk på venteliste til fremtidige sæsoner, og vil blive kontaktet, inden de begynder.

Du kan også skrive dig på forårssæsonen 2025. 

Bemærk: Der er ikke aldersopdeling på vore grupper. Vi tilstræber i stedet en god blanding af erfaringer og perspektiver.

Tilmeldingsblanket

EFTERÅRSSÆSON 2024, alle aldre (18 +): opstart uge 35. Du kan skrive dig på venteliste ovenfor, så kontakter vi dig i juni, hvis vi har en plads til dig.

Hvad siger tidligere deltagere?
"Det var forbløffende at være vidne til det, som lige havde udspillet sig blandt mændene rundt om bålet. På det tidspunkt havde jeg sammenlagt tilbragt højest en håndfuld timer sammen med de her mennesker, og alligevel havde vi lige delt de mest sårbare ting om vores sexliv med hinanden"
Læs mere om DareGenders Mandegrupper
Tidligere
Næste

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.