Oplæg og Workshops

Hvordan vi hjælper

I DareGender samarbejder vi med virksomheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer. Vi står klar til at  bidrage med viden, sparring og inspiration til de udfordringer der kan opstå omkring diversitet, ligestilling og kønnede normer på arbejdspladser eller  uddannelsesinstitutioner. Vi har flere års erfaring med konsulentopgaver og tilbyder både enkeltstående oplæg og workshops såvel som længere forløb tilpasset den enkelte virksomhed eller organisation. 

Vi arbejder typisk med deltagerorienterede formater, der handler om at deltagerne selv kommer på banen med deres refleksioner og udfordringer.  Dette sker med udgangspunkt i deltagernes egen hverdag som baggrund for samtalen, og vi behandler ofte emner som inklusion på arbejdspladsen eller studiepladsen, håndtering af svære emner, MeToo og hverdagsdilemmaer, festkultur, repræsentation og frihed til forskellighed.

Vi kan tilpasse vores workshops til forskellige formater og situationer. Samtalen og de levede erfaringer er i centrum, og vi sørger for en udfordrende, men samtidigt behagelig oplevelse for alle.

Skriv til kontakt@daregender.dk så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan tilpasse vores tilbud til jer.

Book os her

DareGender tilbyder mig et trygt holdningsfælleskab, hvor jeg og andre frivillige, kan indgå i fede dialoger omkring, kønsidealer, ligestilling og identitet. Det er meget motiverende for mig at være frivillig i Daregender, da organisationen tager diversitetsperspektivet seriøst, og at vi frivillige kan gå lov til at arbejde i alliancer med andre seje organisationer indenfor køns- og ligestilling i Danmark.

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.