Ledige stillinger

Bliv praktikant

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitetsperspektiver i Praksis? Så bliv en del af DareGender.

DareGender søger to praktikanter med fokus på henholdsvis research- og kommunikation og som koordinator for DareGenders mandegrupper og digitale fællesskab for unge mænd. 

Vi har to praktikperioder i løbet af året: Én der starter i januar / februar og én der starter i august / september. Det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester svarende til ca. 5 – 6 måneder. 

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål. 

En praktik i DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde. 

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation, faglighed og dine erfaringer. Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så skriv til os på kontakt@daregender.dk 

Vi modtager ansøgninger løbende og søger praktikanter inden for følgende områder: 

Policy- og Researchpraktikant

Som Policy- og Researchpraktikant får du indblik i, hvordan forskning og ny viden om ligestilling anvendes i praksis og erfaring med at formidle teori og forskning til forskellige målgrupper. Dine primære opgaver vil være: 

 • Research- og formidlingsopgaver i forhold til ligestillingsproblematikker, kønsforskning samt lovgivning i Danmark. Herunder med særligt fokus på digital ungdomskultur, kønnede normer og maskulinitetsforskning.
 • Produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve og DareGenders SoMe-platforme.
 • Understøtte og samarbejde med et engageret team af frivillige, som arbejder med policy, kommunikation og research.
 • Udvikling af visuelt og fængende kommunikationsprodukter, som rapporter og infografikker der formidler komplekst indhold på en lettilgængelig og nuanceret måde.

Derudover er der mulighed for at få erfaring med:

 • Udarbejdelse og research af fondsansøgninger
 • Event-udvikling og workshop facilitering
 • Deltagelse i netværksmøder, konferencer og workshops med danske og internationale aktører på ligestillingsområdet

Vi søger en Policy- og Researchpraktikant der har lyst til at udvikle sig som en skarp formidler og med en interesse, for omsætte komplekse emner til forskellige målgrupper. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med kommunikation og digital formidling på forskellige platforme.

Derudover lægger vi vægt på, at vores praktikanter har lyst til at arbejde med at fremme ligestilling for og med alle køn og har interesse for at arbejde med mænd og maskulinitet i en lille organisation i tæt samarbejde med organisationens frivillige og samarbejdspartnere.

Projektpraktikant med koordinerende rolle tilknyttet DareGenders mandegrupper og digitale fællesskab for unge mænd

Som projektpraktikant tilknyttet DareGenders mandegruppe-tilbud og projekter omkring digitale fællesskaber, får du mulighed for at prøve kræfter med projektkoordinering, målgruppe-rekruttering og udvikling af DareGenders indsatser.

Dine primære opgaver vil være:

 • Samarbejde med DareGenders projektleder omkring koordinering og udvikling af metoderne i DareGenders mandegruppe-tilbud samt et digitalt fællesskab på discord.
 • Være med til at rekruttere deltagere og frivillige til DareGenders tilbud – både digitale og fysiske.
 • Deltage i møder med frivillige og facilitere processer omkring vidensdeling og opkvalificering af frivillige fx i forhold til samtale-teknikker, dialog-baseret facilitering og konflikthåndtering.
 • Deltage i møder med samarbejdspartnere omkring vidensdeling og metodeudvikling

 

Derudover er der mulighed for at få erfaring med:

 • Indgå som facilitator i DareGenders mandegrupper og indsamle læring herfra.
 • Arbejde med vidensindsamling, metodeudvikling og evalueringsdesign
 • Workshop facilitering og udvikling af uddannelsesforløb for frivillige facilitatorer
 • Deltagelse i netværksmøder, konferencer og workshops med danske og internationale aktører på ligestillingsområdet

Vil du læse mere om de aktiviteter, du kan komme til at arbejde med, så se her:

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.