Ledige stillinger

Bliv praktikant

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitets-perspektiver i Praksis? Så bliv en del af DareGender.

Som praktikant i DareGender bliver du en del af en lille organisation, der er i rivende udvikling. Du vil også indgå i et tæt samarbejde med vores frivillige i både Aarhus og København. Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk hverdag med både rummelighed og humor, samt mulighed for faglig og personlig udvikling.

DareGender tilbyder 2-3 praktikantstillinger med særlig fokus på enten Kampagne & Kommunikation eller Policy & Research. Vi har to praktikperioder i løbet af året: én der starter i januar/februar, og én der starter i august/september. Det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester, ca. 5-6 måneder.

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål.

En praktik i DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der være aften- og weekendarbejde.

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation, faglighed og dine erfaringer. Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så skriv til kontakt@daregender.dk

Vi søger praktikanter inden for følgende to områder:

Kampagne- & Kommunikationspraktikant 

Som Kampagne- & Kommunikationspraktikant kommer du til at fungere som tovholder for udviklingen af vores kampagneindsatser i samarbejde med frivilliggruppen og får ansvar for vores digitale kommunikation. Primære opgaver vil være: 

  • Udvikling af en ny digital kampagne omkring aktivisme, køn og ligestilling i et internationalt perspektiv. Herunder arbejdes der med visuelt udtryk, videoproduktion og SoMe kommunikation.
  • Produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve og DareGenders SoMe-platforme.
  • Kreativ kampagneudvikling i tæt samarbejde med DareGenders frivillige og eksterne samarbejdspartnere.
  • Understøtte og samarbejde med et engageret team af frivillige, som arbejder med udvikling af offentlige arrangementer, kommunikation og research.
  • Være med til at koordinere og udvikle DareGenders Friendtivisme-events, der sætter fokus på køn, grænser og ungdomskultur.

Policy- & Researchpraktikant

Som Policy- & Researchpraktikant får du indblik i, hvordan forskning og ny viden om ligestilling anvendes i praksis i en lille organisation. Som praktikant er du med til at styrke vores policyarbejde og bidrage med viden til vore nuværende og kommende projektindsatser. Primære opgaver vil være:

  • Researchopgaver i forhold til ligestillingsproblematikker, kønsforskning samt lovgivning i Danmark og EU. Herunder med særligt fokus på digital ungdomskultur, maskulinitetsforskning og sociale indsatser.
  • Research og mapping af skandinaviske og europæiske tendenser på det kønspolitiske område.
  • Strategisk kommunikation, eksempelvis udarbejdelse af policy-papers, artikler og pressemeddelelser.
  • Understøtte og samarbejde med et engageret team af frivillige, som arbejder med udvikling af arrangementer, kommunikation og research.
  • Være med til at skrive og levere research til større fondsansøgninger

Vil du læse mere om de aktiviteter, du kan komme til at arbejde med, så se her:

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.