Ledige stillinger

Bliv praktikant

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitetsperspektiver i praksis? Så bliv en del af DareGender.

DareGender søger en projektpraktikant og policy- og researchpraktikant i forårssemestret 2024. 

Praktikstillingerne er med opstart i februar 2024, og det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester svarende til ca. 5 – 6 måneder.

Som policy- og researchpraktikant får du indblik i, hvordan forskning og ny viden om ligestilling anvendes i praksis og erfaring med at formidle teori og forskning til forskellige målgrupper.

Dine primære opgaver vil være:

 • Research- og formidlingsopgaver i forhold til ligestillingsproblematikker, kønsforskning samt lovgivning i Danmark.
 • Understøtte og samarbejde med et engageret sekretariat herunder særligt med sekretariatschefen ifm. policyudvikling, politisk kommunikation og -strategier.
 • Produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve og DareGenders SoMe-platforme.
 • Udvikling af visuelt og fængende kommunikationsprodukter, som fx rapporter og infografikker, der formidler komplekst indhold på en lettilgængelig og nuanceret måde.

Derudover er der mulighed for at få erfaring med:

 • Research til og udarbejdelse af fondsansøgninger.
 • Event-udvikling og facilitering af workshop
 • Deltagelse i netværksmøder, konferencer og workshops med danske og internationale aktører på ligestillingsområdet.

Vi søger en policy- og researchpraktikant, der har lyst til at udvikle sig som en skarp formidler og med en interesse for at omsætte komplekse emner til forskellige målgrupper. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med kommunikation, lovgivning og researcharbejde samt har politisk forståelse og kendskab.

Derudover lægger vi vægt på, at vores praktikanter har lyst til at arbejde med at fremme ligestilling for og med alle køn og har interesse for at arbejde med mænd og maskuliniteter i en lille organisation i tæt samarbejde med organisationens frivillige og samarbejdspartnere.

Praktikstillingen er med opstart i februar 2024. Det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester svarende til ca. 5 – 6 måneder.

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål.

En praktik i DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation, faglighed og dine erfaringer.

Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så send en mail til sekretariatschef Andreas Beck Kronborg på abk@daregender.dk.

Motiveret ansøgning sendes til kontakt@daregender.dk

Ansøgningsfrist d. 15. november 2023

Vi søger en studiepraktikant, som skal bistå DareGenders projektleder med at realisere vores landsdækkende tilbud om mandegrupper: Otte-ugers forløb af peer-to-peer samtalegrupper for mænd. Projektet fokuserer på at øge mental trivsel ved at tilbyde et fortroligt frirum for samtaler om køn og maskulinitet.

Som projektpraktikant hos DareGender får du erfaring med at opsamle og formidle viden om på ligestillingsområdet, opdyrke partnerskaber med kommuner og institutioner, samt eksekvere projektaktiviteter for at nå de mål, vi har defineret i samarbejde med nogle af landets største fonde. Der er fokus på projektaktiviteter, som fremmer trivsel blandt mænd.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Bistå DareGenders projektleder med at drive og opskalere vores landsdækkende tilbud om mandegrupper.
 • Assistere i formidlingen af viden: Skrive opslag på some, korrekturlæse dine kollegaers indlæg, hjælpe til med den praktiske afvikling af en konference i februar 24.  
 • Identificere fagligt relevante samarbejdspartnere på de områder, vores projekter bidrager til – fx ude i det kommunale landskab.
 • Registrere mænd, der melder sig til vores forløb, kommunikere praktisk information til dem og besvare deres spørgsmål. 
 • Evaluere de gruppeforløb, DareGender udfører. Dette indebærer bl.a. at udarbejde og analysere spørgeskemaer, samt gennemføre kvalitative interviews med deltagere i gruppeforløb.
 • Koordinere indsatsen fra vores frivillige. Herunder planlægge og afvikle uddannelsesdage for frivillige facilitatorer.

Praktikstillingen er med opstart i februar 2024 og dækker forårssemesteret. Praktikken er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

Vi lægger vægt på, at vores praktikanter har lyst til at arbejde med at fremme ligestilling for og med alle køn, og har interesse i at arbejde med mænd og maskuliniteter i en lille organisation – i tæt samarbejde med organisationens frivillige og samarbejdspartnere.

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål.

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation og faglighed, og dine erfaringer i forhold til løsning af opgaven.

Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så send en mail til projektleder Jeppe Trolle Linnet jtl@daregender.dk

Motiveret ansøgning sendes til jtl@daregender.dk

Ansøgningsfrist d. 15. november 2023

Vil du læse mere om de aktiviteter, du kan komme til at arbejde med, så se her:

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.