Mandegrupper

Gratis Mandegrupper – indendørs og i naturen

At være en del af DareGender’s mandegrupper handler først og fremmest om at indgå i et sundt og ligesindet fællesskab. Vi tilbyder et trygt rum, hvor der både er plads til at dele vanskelige tanker, mulighed for at udvikle sig som person og måske blive udfordret af andres perspektiver. I vores mandegrupper er der både plads til at dele de svære ting i livet og mulighed for at dele tanker og holdninger til det at være mand med en gruppe af andre nysgerrige, unge mænd.

Mandegrupper for unge mænd

Vores mandegrupper for mænd i alderen 18-35 finder løbende sted i både København, Aarhus og Aalborg.

Her mødes 8 mænd henover 6 uger og hver gang vi mødes i gruppen dykker man ned i et nyt tema.
Temaerne vælger i fællesskab af gruppen første gang vi samles.

Gratis Mandegrupper i naturen

Mandegrupperne i naturen har det udendørs liv som omdrejningspunkt, fordi naturen fungerer som et neutralt frirum i en travl og krævende hverdag. Vores erfaring er, at samtaler og aktiviteter rundt om bålet skaber en positiv ramme for intime samtaler. Naturen giver ro og balance, samt påkalder sig spontan opmærksomhed fra os med beroligende sanseindtryk. Aktiviteter og samvær i naturen er i sig selv restituerende for vores mentale helbred og velbefindende.

Er du interesseret i at tilmelde dig som deltager i en mandegruppe, så skriv til DareGender på kontakt@daregender.dk og oplys gerne dit navn, alder og telefon nr.

Du kan også høre mere om DareGenders tilgang til mandegrupperne nedenfor, hvor tidligere projektkoordinator Eskil Holten Haargaard, dykker ned i baggrunden og behovet for mandegrupper i dag. Podcasten er produceret af Nina Lerche. 

Se også vores lille film om mandegrupperne produceret af Ivan Boll.

 

For mig har DareGenders samtaler for frivillige skabt et nyt rum for dialogen omkring nogle af de kønnede udfordringer man som mand kan stå overfor i dag. At deltage har for mig betydet at indgå i et mere uformelt læringsrum, hvor der har været plads til at stille lige dét spørgsmål, man brænder inde med.

Vil du høre mere
om projektet?

Kontakt sekretariatet på

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.