nye fællesskaber
for unge mænd

At møde andre

DareGender opbygger nye fællesskaber for unge mænd – både fysisk og digitalt.

Ikke alle har nogen at snakke med, når dagen er omme. Måske er det heller ikke alt, man tør sige højt i de cirkler, man omgås. Derfor arbejder DareGender løbende med fællesskaber, hvor man kan møde andre, der gerne vil lytte.

I et nyt tre-årigt projekt forsøger vi at stifte nye fællesskaber over hele landet. I København, Aarhus og Aalborg vil der blive startet nye fællesskaber op, hvor unge mænd kan mødes med ligesindede. Grupperne er for mænd i alderen 18-30, der savner et sted at lufte tankerne.

Formatet er eksperimenterende, men hver gruppe samles om en samtale, som ledes af en facilitator. Man kan komme og snakke med, selvom man ikke helt ved, hvordan man gør, eller hvad man vil sige. Vi sørger for at finde på emnerne og få samtalerne i gang.

Sideløbende med disse fysiske fællesskaber har vi bygget et online fællesskab, man kan blive en del af, uanset hvor i landet man befinder sig. Dette digitale fællesskab finder man på Discord, og her kan man også lukke op for ventilen, dele sin dag og tale om sine oplevelser. Man kan også diskutere bestemte emner såsom relationer (kæreste, familie eller venner), fitness, mental sundhed og gode værktøjer til hverdagen.

Vil du være med?

Interesseret i at facilitere samtalerum i København, Aarhus eller Aalborg? Eller i at bygge og moderere et digitalt rum for fællesskab, uanset hvor i landet du befinder dig? Så skriv til DareGenders sekretariat på kontakt@daregender.dk

Samtalerne i DareGender har skabt grobund for nye bekendtskaber med folk der, ligesom jeg selv, er interesseret i spørgsmål om køn. At vi sammen har kunne diskutere forventninger på baggrund af køn og maskulinitetspraksisser i forskellige kontekster har været øjenåbnende.

Vil du høre mere
om projektet?

Kontakt sekretariatet

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.