Samtaler OM:
køn, mænd og maskulinitet

Plads til dialog

I DareGender arbejder vi med konceptet ‘Samtaler Om’. Det er et koncept, der sætter fokus på de reflekterende, undersøgende og dialogbaserede samtaler om svære emner. Vi tror på, at vi skal turde tage polariserede og tabubelagte emner op og udfordre os selv og hinanden på vores fordomme og forståelser, når det kommer til køn og ligestilling. Samtaler Om-konceptet drives af vores frivillige, som løbende tager aktuelle temaer op og skaber trygge rum for samtaler, refleksion og dialog om og med mænd. Her vil vi give plads til en nuanceret dialog omkring drenge og mænds sårbarheder og udfordringer, såvel som spørgsmålet om hvordan mænd kan arbejde for ligestilling. Under konceptet Samtaler Om behandler vi alt fra mænd og #Metoo til mænds psykiske sårbarhed og ulighed i sundhed. Det gør vi f.eks. på ‘Talk Town’, til ‘Mændenes Internationale Dag’ og i samtalegrupper året rundt.

Samtalerne i DareGender har skabt grobund for nye bekendtskaber med folk der, ligesom jeg selv, er interesseret i spørgsmål om køn. At vi sammen har kunne diskutere forventninger på baggrund af køn og maskulinitetspraksisser i forskellige kontekster har været øjenåbnende.

Vil du høre mere
om projektet?

Kontakt sekretariatet på

kontakt@daregender.dk


Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.