Bliv policy- og research praktikant hos DareGender

Vil du være vores nye policy- og researchpraktikant hos DareGender? Send din ansøgning til kontakt@daregender.dk. Vi modtager ansøgninger løbende.

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitetsperspektiver i praksis? Så bliv en del af DareGender.

DareGender søger en praktikant med fokus på policy- og research.

Praktikstillingen er til efterårssemestret 2023 med start i august / september. Det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester svarende til ca. 5 – 6 måneder.

Som policy- og researchpraktikant får du indblik i, hvordan forskning og ny viden om ligestilling anvendes i praksis og erfaring med at formidle teori og forskning til forskellige målgrupper. Dine primære opgaver vil være:

  • Research- og formidlingsopgaver i forhold til ligestillingsproblematikker, kønsforskning samt lovgivning i Danmark.
  • Understøtte og samarbejde med et engageret sekretariat herunder særligt med sekretariatschefen ifm. policyudvikling, politisk kommunikation og -strategier.
  • Produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve og DareGenders SoMe-platforme.
  • Udvikling af visuelt og fængende kommunikationsprodukter, som fx rapporter og infografikker, der formidler komplekst indhold på en lettilgængelig og nuanceret måde.

Derudover er der mulighed for at få erfaring med:

  • Research til og udarbejdelse af fondsansøgninger.
  • Event-udvikling og facilitering af workshop
  • Deltagelse i netværksmøder, konferencer og workshops med danske og internationale aktører på ligestillingsområdet.

Vi søger en policy- og researchpraktikant, der har lyst til at udvikle sig som en skarp formidler og med en interesse for at omsætte komplekse emner til forskellige målgrupper. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med kommunikation, lovgivning og researcharbejde samt har politisk forståelse og kendskab.

Derudover lægger vi vægt på, at vores praktikanter har lyst til at arbejde med at fremme ligestilling for og med alle køn og har interesse for at arbejde med mænd og maskuliniteter i en lille organisation i tæt samarbejde med organisationens frivillige og samarbejdspartnere.

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål.

En praktik i DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation, faglighed og dine erfaringer. Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så send en mail til sekretariatschef Andreas Beck Kronborg på abk@daregender.dk.

Motiveret ansøgning sendes til kontakt@daregender.dk

Vi modtager ansøgninger løbende.

Faktaboks

Er du interesseret i at blive policy- og researchpraktikant hos DareGender? Vi modtager ansøgninger løbende.

Kontakt

Abk@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.