Nyheder

DareGender markerer i samarbejde med Dansk Mandesamfund, Forum for Mænds Sundhed og KVINFO Mændenes Internationale Dag d. 19. november.
Skal du i praktik i det kommende forårssemester? Lige nu søger DareGender en projektpraktikant og policy- og researchpraktikant med opstart i februar 2024.
Du kan støtte DareGenders indsatser i 2023 ved at oprette et årligt medlemskab for 200,- eller 300,- kroner.
Bliv frivillig facilitator i DareGender og deltag i vores gratis uddannelsesforløb i samtale- og gruppefacilitering d. 26. - 27. august 2023.
Datoerne for DareGenders gratis mandegrupper i efterårssæsonen 2023 er klar. Er du en mand mellem 18 - 39 eller 40+ år, så kan du læse mere om DareGenders tilbud under aktiviteter og tilmelde dig via vores tilmeldingsblanket.
Jeppe Trolle Linnet tiltræder som ny projektleder for DareGenders mandegrupper.
Vil du være vores nye virksomhedspraktikant med fokus på digital formidling i DareGender? Send din ansøgning til kontakt@daregender.dk. Vi modtager ansøgninger løbende.
Andreas Beck Kronborg tiltræder som ny sekretariatschef i DareGender.
Vil du være vores nye policy- og researchpraktikant hos DareGender? Send din ansøgning til kontakt@daregender.dk. Vi modtager ansøgninger løbende.
Repræsentant for DareGender, Loke Bisbjerg Nielsen, er med i ny podcast produceret af arbejdermuseet om at skabe arbejdsmetoder og rammer for diskussionen om køn og ligestilling i klasselokalet.
DareGenders gratis mandegrupper starter op i maj 2023. Er du en mand mellem 18 - 35 eller 40+ år, så læs mere om DareGenders tilbud under aktiviteter.
DareGenders mandegrupper fortsætter over de næste tre år med bevilling fra foreningen Østifterne.

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.