Bliv praktikant hos DareGender

Skal du i praktik i det kommende forårssemester? Lige nu søger DareGender en projektpraktikant og policy- og researchpraktikant med opstart i februar 2024.

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitetsperspektiver i praksis? Så bliv en del af DareGender.

DareGender søger lige nu en projektpraktikant og policy- og researchpraktikant i efterårssemestret 2024.

Som praktikant hos DareGender får du indblik i, hvordan projektaktiviteter planlægges og eksekveres og du udvider samtidig din erfaring med at formidle kompleks viden på ligestillingsområdet.

En praktik hos DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

Læs mere om stillingen som projektpraktikant eller policy- og researchpraktikant, ansøgningsfrist og kontaktoplysninger her.

Faktaboks

Praktikstillingerne er med opstart i februar 2024. Ansøgningsfrist d. 15. november 2023.

Kontakt

For spørgsmål vedrørende stillingen som projektpraktikant kontakt jtl@daregender.dk. For spørgsmål vedrørende stillingen som policy- og researchpraktikant kontakt abk@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.