Bliv medlem af DareGender i 2023

Du kan støtte DareGenders indsatser i 2023 ved at oprette et årligt medlemskab for 200,- eller 300,- kroner.

DareGender har brug for din støtte 

Som en lille og relativt ny organisation har hvert medlemskab stor betydning for vores arbejde, og som medlem er du med til direkte at styrke vores forening og indsatser for en mere lige verden.

Med et medlemskab er du med til at muliggøre projekter og fortsætte udviklingen af konstruktive fællesskaber, der bekæmper ensomhed, udfordrer kønsnormer og skubber til ligestillingsdagsordenen i både Danmark og internationalt, bl.a. gennem det globale netværk, MenEngage Alliance, som DareGender er en del af.

Et årligt medlemskab koster 200,- eller 300,- kroner, og du kan melde dig ind her.

Flere mænd har behov for et fællesskab

I DareGender mener vi ligestilling går igennem alle køn. Vi engagerer og involverer drenge og mænd i arbejdet for ligestilling, og sammen udfordrer og redefinerer vi stereotype opfattelser af køn og maskulinitet. Det gør vi blandt andet gennem vores mandegrupper, som er et gratis tilbud for drenge og mænd, hvor man(d) kan indgå i et fortroligt og meningsfuldt fællesskab med andre. Det mener vi er vigtigt, da hver femte mand i danmark sjældent eller aldrig har nogen at tale fortroligt med.

Bliv en del af DareGenders fællesskab

Som medlem kan du involvere dig i DareGender i mere eller mindre grad – eksempelvis kan du deltage i arrangementer, hvor der er mulighed for at møde resten af DareGender fællesskabet. Vil du mere aktivt være med til at påvirke organisationens retning, har medlemmer stemmeret til den årlige generalforsamling, hvor du som medlem også har mulighed for at opstille til DareGenders bestyrelse.

Er du yderligere interesseret i at engagere dig i DareGenders arbejde og blive en del af fællesskabet, kan du læse mere om vores forskellige frivilliggrupper og melde dig ind som frivillig her. Du kan også allerede nu melde dig til vores frivilligmøde d. 24. august 2023 kl. 16.00 – 19.00, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som frivillig i DareGender.

Faktaboks

Vil du vide mere om, hvordan du kan vise din støtte til DareGender gennem et medlemskab i 2023? Læs mere her:

Kontakt

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.