Tilmelding til uddannelsesweekend for kommende frivillige facilitatorer

Bliv frivillig facilitator i DareGender og deltag i vores gratis uddannelsesforløb i samtale- og gruppefacilitering d. 26. - 27. august 2023.

Uddannelsesweekend for kommende frivillige facilitatorer

Kunne du tænke dig at få erfaring med samtale- og gruppefacilitering, og samtidig være med til at bidrage til at udvide forståelsen af dagens manderolle og nuancere maskulinitet? Som frivillig facilitator i DareGenders mandegrupper kommer du til at facilitere en mandegruppe for 6-8 mænd én gang om ugen á 3 timer gennem et forløb som strækker sig over 8 uger i efteråret 2023.

Inden mandegruppeforløbets opstart deltager du i DareGenders uddannelsesforløb for kommende facilitatorer, som afholdes i weekenden d. 26. – 27. august i et stort sommerhus i Skælskør samt i den omgivende natur. DareGender står for indkvartering i området, refusion af rejseudgifter samt mad og drikke (weekenden er alkoholfri). Du faciliterer efterfølgende ud fra de principper, som du oplæres i under uddannelsesforløbet, og som også fremgår af den manual for frivillige facilitatorer, du får udleveret af DareGender. Inden for de rammer er der rig mulighed for at udvikle sin egen stil som facilitator, og afvikle mandegrupperne på forskellige måder. Vi sætter om muligt altid to facilitatorer på en mandegruppe, så du ikke er alene om arbejdet.

Den gode facilitator deler selv

De fleste facilitatorer har selv været tidligere deltagere i en mandegruppe, og det anbefaler vi, men det er ikke et krav. Anden erfaring med at lede gruppeprocesser eller samtalefora, eller levere psykologisk omsorg, kan også være en fordel. Afgørende for at være en god facilitator er i alle tilfælde, at man er komfortabel med, ærligt og autentisk og uden at gemme sig bag ironi, at dele sine personlige historier og sætte ord på sine følelser. Samt at man kan være en fortrolig, nærværende og ikke-dømmende samtalepartner for andre mænd, der gør det samme.

Facilitatoren er ham, der sætter niveauet for gruppen ved selv at dele, hvad der rører sig i hans liv og indre. Han styrer også processen, så alle kommer til orde, og planlægger i god tid temaet for en aftenens samtale, som han sender ud til deltagerne forud for et møde.

Tilmelding

Meld dig til ved at kontakte os på kontakt@daregender.dk og hvis du kan afsætte d. 26. – 27.  august til et uddannelsesforløbet. Skriv gerne kort et par linjer om din baggrund og erfaring, samt hvorfor du gerne vil være facilitator.

Hvis vi får mange tilmeldinger, forbeholder vi os ret til at vælge ud blandt de tilmeldte i forhold til, hvordan vi optimalt sammensætter efterårets mandegrupper, herunder hvor i landet vi har behov for facilitatorer. 

Du kan forvente svar i begyndelsen af august 2023. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Faktaboks

Er du interesseret i at blive facilitator i DareGender, så skriv til os via vores kontaktmail. Vil du vide mere om vores tilbud om mandegrupper, så kan du læse mere her:

Kontakt

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.