Bliv praktikant hos DareGender

Vil du være vores nye policy- og researchpraktikant eller projektpraktikant hos DareGender? Vi modtager ansøgninger løbende.

Vil du have erfaring med at arbejde med ligestilling, køn og maskulinitets-perspektiver i Praksis? Så bliv en praktikant hos DareGender.

DareGender søger to studiepraktikanter med fokus på henholdsvis policy- og researcharbejde og som koordinator for DareGenders mandegrupper og digitale fællesskab for unge mænd. 

Vi har to praktikperioder i løbet af året: Én der starter i januar / februar og én der starter i august / september. Det vil være en stor fordel for både dig og os, hvis du kan være i praktik ved DareGender et helt semester svarende til ca. 5 – 6 måneder. 

Vi holder til på Enghavevej i projekthuset DISIE. Her er vi en del af et levende og inspirerende kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål. 

En praktik i DareGender er ulønnet og på 30 timer om ugen. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider og stor forståelse for studieopgaver og evt. studiejobs. I forbindelse med møder og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde. 

I ansøgningsprocessen lægger vi vægt på din motivation, faglighed og dine erfaringer. Send CV samt ansøgning til kontakt@daregender.dk. Vi modtager ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til praktik i DareGender, så skriv til os på kontakt@daregender.dk

Faktaboks

Er du interesseret i at blive policy- og researchpraktikant eller projektpraktikant hos DareGender? Vi modtager ansøgninger løbende.

Kontakt

Kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.