Mandegrupper i naturen – åbent for tilmelding

DAREGENDERS NATURBASEREDE MANDEGRUPPER SØGER DELTAGERE. Tilmeld dig ved at skrive til os på kontakt@daregender.dk

Vi er glade for at kunne annoncere at DareGenders naturbaserede mandegrupper vender tilbage i efteråret 2022. Medio september opstarter vi igen grupper i København for mænd i alderen 40+. Skriv til DareGenders mandegruppekoordinator på kontakt@daregender.dk, hvis du har lyst til at deltage i en gruppe og oplys navn, alder og tlf.nr., så vores pågældende facilitatorer kan tage en indledende, uformel snak med dig.

Vil du vide mere om DareGenders Naturbaserede Mandegrupper, så lyt med her, hvor tidligere mandegruppe facilitator, Eskil Holten, fortæller om baggrunden for at arbejde med mandegrupper i naturen, og hvordan naturen kan være med til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor man kan sænke paraderne og mødes i et ligesindet fællesskab.

Tilhører du en yngre aldersgruppe, henviser vi til vores samtalegrupper. Samtalegrupperne har ligesom de naturbaserede mandegrupper opstart i efteråret 2022. Vil du vide mere så kontakt DareGenders projektleder på linda.fonss@daregender.dk

En stor tak til Østifterne som med deres støtte muliggør, at vi i DareGender kan fortsætte vores arbejde med de naturbaserede mandegrupper.

Faktaboks

Hos DareGender tilbyder vi naturbaserede mandegrupper, hvor mænd samles i naturen og guides af vores frivillige facilitatorer gennem et forløb, hvis formål er at give deltagerne et konstruktivt fællesskab samt værktøjer til personlig udvikling. DareGenders mandegrupper er i 2022 støttet af Østifterne.

Kontakt

Kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.