DareGender modtager millionbevilling fra Østifterne

DareGenders mandegrupper fortsætter over de næste tre år med bevilling fra foreningen Østifterne.

DareGender har modtaget en bevilling på 3.1 millioner kroner fra foreningen Østifterne. Bevillingen skal gå til DareGenders fortsatte arbejde med og udvikling af naturbaserede mandegrupper for mænd i alderen 40+.

Vi er meget glade for at kunne dele nyheden om, at DareGender har modtaget en bevilling på 3.1 millioner fra Østifterne til at styrke vores arbejde med positive fællesskaber for udsatte mænd. Projektets formål er at forebygge mental mistrivsel og ensomhed blandt ældre udsatte mænd ved at skabe konstruktive fællesskaber, hvor mænd mødes i naturen. Med bevillingen får vi mulighed for at fortsætte og udvikle vores arbejde med de naturbaserede mandegrupper over de næste tre år.

DareGender har tilbudt gratis mandegrupper i naturen siden 2018 i Århus, København og Ålborg. Målet har altid været at bidrage til forebyggelsen af mental mistrivsel og ensomhed blandt mænd i Danmark. Med bevillingen sikres en markant udvikling og opskalering af tilbuddet, der kan bidrage til, at flere udsatte mænd får mulighed for at blive en del af et støttende mandefællesskab med naturen som ramme.  

Over de næste tre år ser vi hos DareGender meget frem til samarbejdet med Østifterne og til et styrket fokus på vidensdeling og samarbejder på tværs af organisationer og fagpersoner. 

En stor tak til Østifterne for at støtte projektet.

Faktaboks

Er du interesseret i at høre mere om eller selv være deltager i DareGenders mandegrupper, så kontakt vores sekretariat eller læs mere på vores hjemmeside

Kontakt

Sekretariatet / kontakt@dargender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.