Mandegrupper i naturen

Vi er glade for at annoncere, at DareGenders naturbaserede mandegrupper vil blive udbudt i foråret 2022.

I løbet af efteråret har DareGender afholdt to naturbaserede mandegrupper i København samt en gruppe i Aarhus med over 20 mænd fordelt i de tre grupper. Selvom vejret til tider kan være vådt og blæsende på denne tid af året, og vi stadig lever i en verden ramt hårdt af covid-19, formåede grupperne at skabe gode fællesskaber, som de har lyst til at tage videre med sig.

Så efter et succesfuldt efterår er vi glade for at annoncere, at DareGenders naturbaserede mandegrupper vil blive udbudt i foråret 2022. Vi planlægger at have grupper igen i København og Aarhus, men vil også meget gerne tilbyder grupper i Aalborg og Odense. Så er du interesseret i at deltage i et fællesskab i Aalborg eller Odense, så kontakt os endelig og bliv skrevet op til vores venteliste. Har du lyst til at blive frivillig facilitator på en af vores grupper, så kan det også lade sig gøre.

Grupperne har typisk opstart omkring marts/april, og datoerne for forløbene vil blive meldt ud, så snart de er på plads. Skriv til DareGenders mandegruppe-koordinator på kontakt@daregender.dk, hvis du har lyst til at deltage eller facilitere og oplys gerne, hvilken by du tilhører samt et tlf.nr., så vores pågældende facilitator kan tage en indledende, uformel snak med dig.

Faktaboks

Hos DareGender tilbyder vi naturbaserede mandegrupper i løbet af foråret og efteråret, hvor mænd samles i naturen og guides af vores frivillige facilitatorer gennem et forløb, hvis formål er at give deltagerne et konstruktivt fællesskab samt værktøjer til personlig udvikling.

Kontakt

Sekretariatet // 24957078 // doitnow@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.