Mandegrupper i naturen

DareGenders naturbaserede mandegrupper vender tilbage i efteråret 2022. Vi tilbyder en anden type mandegrupper i foråret.

Efter et succesfuldt efterår 2021 er vi glade for at annoncere, at DareGenders naturbaserede mandegrupper vender tilbage i efteråret 2022. Vi planlægger at have grupper igen i København og Aarhus, men vil også meget gerne tilbyde grupper i Aalborg og Odense. Skriv til DareGenders mandegruppe-koordinator på kontakt@daregender.dk, hvis du har lyst til at deltage eller facilitere og oplys gerne, hvilken by du tilhører samt et tlf.nr., så vores pågældende facilitator kan tage en indledende, uformel snak med dig.

Hvis du ønsker at deltage i en mandegruppe allerede i foråret 2022, så henviser vi til denne nyhed om nye fællesskaber, der foregår centralt i København og Aarhus:

Mandefællesskaber er åbne for tilmelding

Faktaboks

Hos DareGender tilbyder vi naturbaserede mandegrupper, hvor mænd samles i naturen og guides af vores frivillige facilitatorer gennem et forløb, hvis formål er at give deltagerne et konstruktivt fællesskab samt værktøjer til personlig udvikling.

Kontakt

Sekretariatet / kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.