Nyt digitalt fællesskab

Vi lancerer et nyt digitalt fællesskab for unge mænd.

Ikke alle har nogen at snakke med, når dagen er omme. Måske er det heller ikke alt, man kan dele i de cirkler, man typisk omgås. I 2021 startede vi et nyt projekt op, som netop skaber rum, hvor unge mænd kan dele deres oplevelser med hinanden.

Der er tale om et online samtalerum på Discord (en populær app til lyd, video og chat), hvor man kan stille spørgsmål, dele oplevelser og være i kontakt med andre unge, uanset hvor i Danmark man befinder sig.

Samtalerne kan handle om køn, og her giver vi de unge et samtalerum, hvor der ikke er nogle “forkerte” spørgsmål – og mange forskellige svar. Man kan også bruge kanalen til at dele oplevelser, man har haft eller fortælle om sin dag. Der vil blive diskuteret familie og venner, kærlighed og fitness-tips og delt gode råd på kryds og tværs.

Det digitale samtalerum er en del af vores eksperimenterende udvikling af nye fællesskaber – både online og fysiske. Rummet bliver netop nu introducere for små grupper af testpersoner, men vil senere blive åbnet op for lettere tilgang. Hvis man allerede nu ønsker at blive en del af samtalen, så kan man skrive til projektleder Linda Fønss på linda.fonss@daregender.dk og høre mere.

Man kan også skrive til os, hvis man gerne vil være moderator eller ønsker at bygge videre på kanalen som frivillig.

Vi glæder os til at starte en masse samtaler med unge i DareGenders helt eget hjørne af internettet.

Faktaboks

Initiativet er en del af vores nye projekt ‘Fælles er Vi Sammen’, som også har fysiske fællesskaber på vej: Samtalegrupper for unge mænd i København, Aarhus og Aalborg. Grupperne startes op i løbet af 2022, og vi rekrutterer lige nu facilitatorer. Hvis du har interesse i at skabe og lede et givende samtalerum, så send os gerne en mail og hør mere om mulighederne.

Kontakt

Projektleder, Linda Fønss, linda.fonss@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.