Nyt fra mandegrupperne

DareGenders mandegrupper er godt igang i København, Aarhus og Aalborg. Er du interesseret i at være med i foråret 2023? Skriv til os på kontakt@daregender.dk

Noget af det, jeg har fået med mig, er en større selvaccept og bedre følelsesregulering. En klarere forståelse og fornemmelse for, hvornår jeg skal sige fra eller sige undskyld. Men også særligt det med at føle sig hørt. At føle sig ens med andre mænd i forhold til, hvad der rører sig i sindet” – Tidligere mandegruppedeltager

DareGenders mandegrupper for efterårssæsonen 2022 er i fuld gang

Dette efterår har DareGender haft mulighed for at opskalere vores gratis tilbud om mandegrupper til mænd i flere aldersgrupper og flere byer. Lige nu er der grupper i gang i både  København, Århus og Aalborg for mænd i alderen 18 – 35 og 40+. . 

DareGenders team af frivillige facilitatorer arbejder ud fra en tilgang der skaber jævnbyrdige og rummelige fællesskaber, hvor mænd får plads til at vise sig selv og stå ved dem, de er. Gennem ægte indblik i hinandens forskelligartede liv udvider vi forståelsen af, hvad en mand kan — og vil — være.

I denne sæsons mandegrupper har grupperne udvalgt temaer og blandt andet talt om emner som faderrollen, succes og nederlag, mandeidealer, sex samt arbejdet med at mærke efter og italesætte egne  behov og grænser. Emner, der for mange deltagere er nye at tale om i en samtalegruppe med andre mænd. 

Nuværende grupper

Lige nu er der grupper i følgende byer. Nogle grupper afholdes i naturen mens andre foregår indendørs. Alle grupper er gratis at deltage i. 

40+ gruppe i København 09.2022-11.2022

18-35 gruppe i København 11.2022-12.2022

18-35 gruppe i Århus 11.2022-12.2022

18-35 gruppe i Aalborg 11.2022-12.2022

Fremtidige grupper

Kunne du selv tænke dig at være med i en mandegruppe? Mænd i København, Århus og Aalborg kan se frem til, at vi åbner op for flere nye grupper i foråret 2023. Skriv til kontakt@daregender.dk, hvis du gerne vil på interesselisten. 

Faktaboks

Vil du gerne vide mere om vores gratis mandegruppetilbud? Så læs mere her eller kontakt DareGenders sekretariat.

Kontakt

Sekretariatet / kontakt@dargender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.