Anti-work event kommer til Aalborg

Kom til talk og workshop d. 22. april kl. 17-19. // Adresse: "Buens Bogcafé", Maren Turis Gade 12, 9000 Aalborg.

Over hele verden vinder “anti-work”-bevægelsen frem og på sociale medier kan man følge med i The Great Resignation, hvor særligt amerikanske arbejdere vælger at styre væk fra overhalingsbanen, sige deres job op og jagte fritidsdrømmene. Så hvorfor vælger flere og flere at stige af hamsterhjulet – og hvad er plan B?

Til dette event i Aalborg kan du møde DareGender og spilfirmaet Triple Topping til en aften i arbejdsmarkedskræfternes tegn. Med deres 32-timers-arbejdsuge, ligeløn blandt medarbejderne og belønninger (som gratis barnevogn) til de ansatte, der tager barsel, vækker Triple Topping opsigt i spilindustrien.

Til dette event vil du kunne opleve en talk med Triple Topping efterfulgt af en workshop, hvor vi hvor vi sammen forsøger at blive klogere på nogle af de udfordringer arbejdsmarkedet står overfor i dag. Du vil også lære mere om anti-work bevægelsen kulturelle forgængere, og hvordan anti-work, tillæggelse af værdi på arbejdsmarkedet og barselsforhold hænger sammen.

Du kan finde mere information om begivenheden på DareGenders facebookevent: “Less Work, More Children”.

Begivenheden foregår d. 22. April kl. 17.00 – 19.00 i Danmarks ældste LGBT+ boghandel Buens Bogcafé. Vi serverer kaffe/te og kage/snacks.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til kontakt@daregender.dk med ANTI-WORK i emnefeltet og antal deltagere i selve mailen.

Begivenheden er gratis og arrangeres af DareGender med støtte fra Europa-Nævnet.

Faktaboks

DareGender holder jævnligt offentlige og gratis begivenheder. Du kan blive opdateret om større events i vores nyhedsoversigt.

Kontakt

Sekretariatet / kontakt@dargender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.