DareGender på TalkTown Festival 2022

Onsdag d. 25. maj kl. 14.30 - 15.30, Onkel Dannys Plads, København

Hvordan udfordrer man mandeidealer og maskulinitetsnormer i praksis? Det kan du blive meget klogere på, når DareGender inviterer til workshop på dette års Talk Town Festival! 

Det er efterhånden en tradition at DareGender deltager på den årlige Talk Town Festival, og 2022 er ingen undtagelse. I år inviterer DareGender til en workshop, hvor man som deltager kan opleve, hvordan DareGender i praksis arbejder med at involvere og engagere mænd i samtaler om køn og ligestilling. 

Workshoppen faciliteres af vores projektleder, Linda Fønss, og vores erfarne mandegruppefacilitator, Johan Weltzer-Jensen, som sammen med deltagerne sætter fokus på den reflekterende, udfordrende og personlige samtale. Vores samtalefacilitatorer vil lede samtalerne, hvor du sammen med andre deltagere i mindre grupper skal reflektere over 1-2 spørgsmål. Spørgsmålene vil centrere sig omkring kønnede forventninger, du møder i din hverdag og dit forhold til maskulinitet. Workshoppen er åben for alle.

Er du interesseret, kan du tilmelde dig vores event på facebook: Hvordan udfordrer vi idealer for mænd og maskulinitetsnormer i praksis?

Udover denne workshop deltager DareGender også i en paneldebat på dette års TalkTown om maskulinitet, grænseoverskridende adfærd og vold. Læs meget om dette event her

Om TalkTown

Talk Town er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog. Talk Town er scenen, hvor alle lige fra faglige organisationer, græsrødder, medier, politiske partier, aktivister, foreninger til enkeltpersoner tager ordet. Festivalen er åben for alle, både dem der allerede beskæftiger sig med køn, ligestilling og feminisme – og dem der er nysgerrige på det.

DareGender på TalkTown Festival

Faktaboks

DareGender afholder jævnligt offentlige og gratis begivenheder. Du kan blive opdateret om større events i vores nyhedsoversigt.

Kontakt

kontakt@daregender.dk

Bliv medlem

Vil du støtte vores arbejde? Prisen på et medlemskab koster kun det, du har råd til. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vores frivillige er årsagen til, at vi fortsat kan arbejde for ligestilling for alle. Vil du være med på holdet?

Bliv praktikant

Som praktikant hos DareGender får du erfaring med arbejdet med køn, ligestilling og maskulinitet i praksis. Læs mere her.